• bg-BG
  • English (UK)
  • Español

За Нас

LINKitNET е фирма, която предлага пълен набор от услуги в сферата на уеб и мобилните технологии, посветена на идеята да създава полезни и ефективни решения, ориентирани към клиента.

Ние сме екип от технически консултанти, програмисти и дизайнери, с опит в различни сфери и бизнес индустрии, специализирани в софтуерната разработка, изработката на сайтове, уеб дизайна и създаването на мобилни приложения.

В съответствие с името на нашата фирма, което е съставено като комбинация от английските думи link ("свържи"), it ("точно това което е нужно") и net („с интернет") - ние се стремим да създаваме ориентирани към бъдещето решения, които да решават сложни бизнес проблеми, докато предоставят отличнo потребителско изживяване.

През годините, нашето желание за усъвършенстване ни подтиква постоянно да търсим и усвояваме нови технологии, позволяващи ни да предоставяме решения, които са достъпни за различни платформи и устройства.

Всеки един проект за нас е предизвикателство, в което се стремим да надминем себе си и да представим продукт с високо качество, което да носи добавена стойност за нашите клиенти.