• bg-BG
  • English (UK)
  • Español

SEO за уеб сайт и ORM

SEO оптимизация на уеб сайт и поддържане на online репутация - ORM
 
SEO пакети
Всяка SEO кампания е различна, но има точни показатели, които определят доколко конкурентна е средата на всяка индустрия или на всеки набор от фрази за търсене. Това ни позволява да изготвим различни стандартни SEO пакети или персонализирани ценови предложения. Например, такъв показател е броят на конкурентите, силата и авторитетът на първите дванадесет резултата, както и количеството на рекламодателите, които таргетират еднакви ключови думи. SEO оптимизацията на сайта и Google рекламата (SEM) в повечето случаи вървят ръка за ръка и водят до едно и също – увеличаване посещаемостта на сайта. Затова пакетите, които предлагам, съчетават и двете услуги.
При оптимизиране за търсачки и реклама на сайт в Google, основната ми цел е ефективността. И за мен и за клиентите ми резултатите са най-важни. Кампанията започва, постепенно събираме данни, с помощта на които подобряваме стратегията. Процесът е продължителен и целта му е да постигнем резултати.
 
Следене и мониторинг  на онлайн репутацията(ORM)
 
   Постоянният мониторинг на всички  публикации  касаещи корпоративната или личната репутация е от важно значение за  навременно овладяване на кризисните ситуации и правилното  измерване на  ефективността на определена кампания.
- Следене на информация  с подвеждащо или невярно съдържание в социалните мрежи;
- Следене на публикации в новинарски сайтове и “bookmark” платформи
- Следене на  форуми и места с възможност за коментари;
 
Конфиденциалност
Всички процеси по изграждането на онлайн репутацията се поднасят по незабележим начин за аудиторията в интернет пространството, като запазването на пълна конфиденциалност за клиентите ни е задължителна част от нашата работа. 
 
Защо ORM от LINKitNET ?
Освен с изграждането  и поддържането на положителна онлайн репутация, ние от LINKitNET гарантираме  пълна конфиденциалност и акуратност от наша страна. Месечни отчети и запознаване с естеството и етапите по работа за вашата онлайн репутация.